Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider Vinaora Nivo Slider

El Panel de GESOP

Què és el panel de GESOP?

Un panel és una tècnica d’investigació que permet recollir informació periòdica d’una mostra de població. Aquesta mostra està formada per persones que s’inscriuen voluntàriament per tal de col·laborar periòdicament en estudis d’opinió a través d’enquestes.

A GESOP tenim en marxa una comunitat que reuneix persones amb ganes d’expressar les seves opinions sobre una àmplia varietat de temes. Formant part del Panel de GESOP podràs participar en estudis socials i d'opinió pública de temàtiques molt diverses, que tenen per objectiu recollir l'opinió i els hàbits dels ciutadans de Catalunya.

Per a poder participar al Panel de GESOP només hi ha dos requisits:

  • Tenir 16 o més anys
  • Viure a Catalunya

 

Com hi puc participar?

Per a formar part de la mostra del PANEL cal que completis el procés de registre:

  • Deixa el teu nom i el teu correu electrònic en els camps habilitats a tal efecte a la dreta de la pantalla.
  • Immediatament des de GESOP et farem arribar un correu electrònic amb un accés al formulari d’inscripció. Si no reps aquest correu en pocs minuts, revisa la safata de correu brossa (spam) del teu gestor de correu, perquè probablement el tindràs allà. El correu et proporcionarà l'enllaç al formulari d'inscripció.
  • Omple el formulari d’inscripció. La informació que et demanem en aquest formulari serveix per garantir que la mostra del Panel està formada per persones de tot tipus: homes i dones, d’edats, nacionalitats i llengües diferents, amb nivells d’ingressos més elevats i més baixos, persones que visquin a petits pobles i grans ciutats, que visquin soles o en companyia, etc. Recorda que aquestes dades es treballaran de manera agregada, però en cap cas per fer-ne un ús individualitzat.
  • Ja seràs un usuari registrat!. T'enviarem un correu electrònic que et confirmarà el teu registre.
  • Un cop completat el registre, per garantir que reps correctament els nostres correus, agrega l'adreça Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. a la teva llista de contactes. D'aquesta manera evitaràs que vagin a parar a la safata de correu brossa (spam).

 

Com es gratifica la meva col·laboració?

Un cop registrat, GESOP t'enviarà periòdicament enquestes d’opinió. Les enquestes que responguis et permetran acumular punts que podràs bescanviar per regals.

Preguntes freqüents

Inscriu-te al Panel
Nom i cognoms

Escriu el teu Nom.
E-Mail

Escriu el teu E-Mail.
Observacions

Escriu les teves Observacions.
Condicions legals del Panel de GESOP, Document